Renovatie of Verbouwen

Uw huis laten verbouwen of renoveren? Wij zijn uw verbouwbedrijf!

Staat er een verbouwing of renovatie gepland voor uw pand? Dan kunt u bij ons – geheel zorgeloos – terecht. Wij zijn als geen ander thuis in de verbouwing van verschillende – ook historische – panden. Daarbij kunt u denken aan woonhuizen, kantoren, fabrieken en scholen. Maar ook erfgoed dat in gebruik is als bedrijfspand of woonhuis. Met ons is een mooi resultaat gegarandeerd.

Onze projecten Stel uw vraag
×
Wat kunnen wij voor u betekenen bij de verbouwing/renovatie?

Wat kunnen wij voor u betekenen bij de verbouwing/renovatie?

Op het gebied van verbouwing/renovatie kunnen wij u vanaf de start van het project al bijstaan. Aan de hand van uw wensen organiseren wij het team en het materiaal om de verbouwing tot een succes te maken. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk de dagelijkse gang van zaken kan continueren, met minimale overlast voor gebruikers, klanten, bewoners of omwonenden.

Neem contact op

Renovatie aan uw woning of bedrijfspand

Renovatie aan uw woning of bedrijfspand

Onze vakspecialisten voeren deelrenovaties en totaalrenovaties uit. Bij deelrenovaties worden een aantal bouwkundige elementen, zoals kozijnen deuren, vloeren en afwerkingen, vernieuwd. Bij totaalrenovaties wordt het pand compleet gestript tot op de constructieve onderdelen en bouwen we het pand compleet opnieuw af.

Bij renovaties houden wij altijd rekening met de toekomstplannen voor het pand en de toekomstige leefomgeving. Samen met de huidige staat van een pand is deze informatie essentieel bij het maken van de keuze voor gedeeltelijk renoveren of een totale renovatie.

Kennismakingsgesprek

Uw huis laten verbouwen Van A tot Z geregeld

Uw huis laten verbouwen? Van A tot Z geregeld!

Een verbouwing is niet zomaar iets. Dat begrijpen wij. Daarom zetten wij er een deskundig bouwteam op. Een team dat niet alleen uitvoert, maar dat ook met u meedenkt. En dat de verbouwing op een goede manier voor u oppakt. Van het eerste tekenwerk tot de laatste details. Dat altijd met een helder doel voor ogen: met minimale kosten een maximaal resultaat behalen.

Neem contact op

Uw eigen deskundige bouwteam

Uw eigen deskundige bouwteam

Wilt u uw huis laten verbouwen? Uw verbouwing is bij ons in veilige handen. Door ons maatwerk kunnen we u goed helpen. Wij denken met u mee hoe we uw wensen kunnen realiseren binnen uw budget. En we zetten er meteen de juiste ervaren professionals voor u op. Want elk specialisme is een vak apart. Van loodgieters tot tegelzetters – wij hebben een groot aantal specialisten met wie we al jaren succesvol samenwerken. Zo kunnen wij van uw verbouwing een succes maken. Met minimale overlast voor u en anderen.

Kennismakingsgesprek

Van aanbouw tot renovaties

Van aanbouw tot renovaties

Een aanbouw realiseren? Uw woonkamer verbouwen? Of zelfs alles volledig laten strippen en verbouwen? Uw verbouwvraag is voor ons een mooie uitdaging. Ook voeren we graag renovaties voor u uit – zowel deel- als totaalrenovaties. Renovatie van monumenten is een van onze specialismen. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de huidige staat van het pand én met de toekomstplannen.

Neem contact op

Restauratie monumentaal pand

Restauratie monumentaal pand

Heeft u een monumentaal pand dat nodig gerestaureerd dient te worden? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Restaureren is het in ere herstellen van oude panden, met gebruik van oude technieken en bouwmaterialen. Ons bouwbedrijf heeft in het verleden al menig monumentaal pand zijn oude glorie terug gegeven. Bij restauratieprojecten komt onze interesse voor oude bouwstijlen en liefde voor deze tak van sport tot uiting.

Kennismakingsgesprek

Wat houdt een restauratie van een monumentaal pand precies in

Wat houdt een restauratie van een monumentaal pand precies in?

Bij de restauratie van een monumentaal pand herstellen we de schade die is aangericht door de tand des tijds. Dezelfde eigenschappen, zoals kleur, vorm, structuur en materiaal, worden terug gebracht in de oorspronkelijke staat. Tegelijkertijd kunnen we de woning meer wooncomfort meegeven, zonder aan de monumentale uitstraling van het pand af te doen. Alles is bij restauratie erop gericht om de monumentale waarde van het pand te behouden.

Neem contact op