A.E. Mandersloot

Over ons

×

A.E. Mandersloot is een begrip geworden

In 1996 startten wij – Bouwbedrijf A.E. Mandersloot – en sindsdien is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor verbouwen, renovatierestauratie en nieuwbouw. Particuliere wooneigenaren, bedrijven en overheden zijn onze opdrachtgevers. Samen met hen werken wij aan mooie projecten met als eindresultaat een veilige, comfortabele woon-, werk- en leefomgeving.

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij ons bouwbedrijf

Door het leveren van kwaliteit optimaliseren wij woningen en andere panden naar geweldige eindresultaten. Hierbij houden wij rekening met duurzaamheid door de toepassing van vernieuwde technieken die bijdragen aan een veilig milieu. Zo proberen wij bij verbouw materiaal zoveel mogelijk te hergebruiken. Verder proberen wij voor onze opdrachtgevers altijd een zo gunstig mogelijke prijs te regelen.

Gericht op de toekomst met echte vakmensen

Betrouwbaar en open communicatie. Dat zijn onze pijlers in onze samenwerking met opdrachtgevers en partners. Met een goed team van echte vakmensen zorgen we ervoor dat we de wensen van onze opdrachtgevers realiseren, zodat er een resultaat ontstaat die klaar is voor nu en later. Wilt u gebruikmaken van onze kennis en kunde?


Bel dan naar 0318 – 303 596