A.E. Mandersloot

Referenties

×

“Naast dat dit een super resultaat heeft opgeleverd is de samenwerking met Andre Mandersloot zelf als ook met het personeel top. Snel schakelen, meedenken, oog voor detail en liefde voor het vak. Er werd niet zomaar gebouwd, bij onduidelijkheid werd er actief overlegd en werd veelvuldig met ons meegedacht. Met een prachtig resultaat binnen budget en binnen de afgegeven bouwtijdsindicatie. Ook de partijen waar Mandersloot ons aan doorverwees (keuken, tegels, schilder) waren prettige partijen om mee samen te werken. Al met al zouden wij AE Mandersloot zeker aanbevelen.

Ridder De Bilt”“In maart is bouwbedrijf A.E. Mandersloot bij ons begonnen met de verbouw van ons landelijk gelegen woonhuis. Van begin af aan is de communicatie ons erg goed bevallen. Mandersloot is erg klantgericht en persoonlijk. Elke stap en fase in de bouw wordt geduldig uitgelegd en keuzemomenten worden van te voren aangekondigd. Een bijkomend voordeel is dat Mandersloot voor een deel met eigen ‘jongens’ werkt en een groot deel van de bouwvakkers van begin tot eind aanwezig is. Hierdoor blijft iedereen op de bouw op de hoogte van de vorderingen.

Het werk zelf is van uitstekende kwaliteit. Het huis is prachtig geworden, alle ruimte is optimaal benut. Bovendien is de afwerking van hoge kwaliteit. Kortom: een fijne aannemer in de omgang, bekwame bouwvakkers en een uitstekend resultaat.”

Meike en Rutger”“Na 10 jaar met een boel woonplezier groeiden we met inmiddels 3 kinderen uit onze jaren 30 woning. De uitbreidingsplannen waren inmiddels in een gevorderd stadium toen we Andre Mandersloot ontmoetten aan een hotelzwembad te Cairo. Het bleek dat de vrouw van Andre een collega is van mij. Na intensief overleg met meerdere aannemers hebben mijn vrouw en ik besloten dat Andre onze verbouwing mocht aannemen. Wij zijn een half jaar verderop in de staat gaan wonen en een jaar nadat we elkaar ontmoetten in Cairo was de oplevering van ons “nieuwe” huis een feit. Inmiddels wonen we er weer 3 maanden en we genieten volop. Mede door de input van onze architect Ronald van Rooij en natuurlijk die van Andre hebben we een nieuwe woning in een “oud” jasje. De verbouwing is mooi in de 30er jaren stijl gedaan en daar krijgen we veel complimenten over van buurtbewoners. Ook was de buurt erg te spreken over de “werkmensen”. Onder leiding van Rene was er een fijne werksfeer, er was relatief weinig geluidsoverlast en alles werd aan het eind van de dag/week netjes opgeruimd. Een dergelijke verbouwing brengt altijd wel onderlinge discussies maar deze werden op constructief gevoerd en vervolgens werden benodigde oplossingen aangedragen. Al met al een drukke periode maar wij kijken met plezier terug op een mooie verbouwingtijd. Mede dankzij Andre Mandersloot hebben wij onze droomwoning kunnen realiseren.

Ik wens AE mandersloot, en zijn werknemers alle succes in de toekomst!

Michiel de Hoogh”