ZZP-ers gezocht | AE Mandersloot
A.E. Mandersloot

ZZP-ers gezocht

×
ZZP-ers vacature AE Mandersloot

ZZP-ers gezocht

Bouw je graag mee aan mooie projecten in de regio, maar heb je geen zin in alle bijkomende voorbereidingen en administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Doordat wij al het kantoorwerk uit handen nemen, kun jij je focussen op wat jij leuk vindt. Het realiseren van mooie projecten of in combinatie met onze vaste medewerkers of met je vaste maten. Het kan allemaal. Jij doet waar je goed in bent en wij regelen de rest. Het enige wat je nog moet doen is even wekelijks een factuur opsturen.

Neem contact op

ZZP-ers gezocht vacature AE Mandersloot

Het bedrijf

A.E. Mandersloot is sinds 1996 een begrip in de omgeving. Van nieuwbouw, tot verbouw of restauratie. Het bedrijf is een belangrijke speler geworden in de markt. Onze opdrachtgevers bestaan uit particuliere wooneigenaren, bedrijven en overheden. Voor én samen met de klant realiseren wij de mooiste projecten.

Neem contact op

Wij bieden:

  • Een professionele, veilige en informele werksfeer;
  • Snelle betaling van jouw facturen;
  • Mooie afwisselende projecten in de regio;
  • Een gezellig team van collega’s en vaste onderaannemers.

Heb je interesse of nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact met ons op via info@aemandersloot.nl of bel naar +31 (0)318 – 303 596. Dan zien we elkaar snel voor een kennismakingsgesprek.