Den Dolder, Pleineslaan 86 | AE Mandersloot
A.E. Mandersloot

Den Dolder, Pleineslaan 86

×

Den Dolder, Pleineslaan 86

Bekijk hier het eindresultaat van een van onze projecten.

Den Dolder nr 86

Referentie

“Na 10 jaar met een boel woonplezier groeiden we met inmiddels 3 kinderen uit onze jaren 30 woning. De uitbreidingsplannen waren inmiddels in een gevorderd stadium toen we Andre Mandersloot ontmoetten aan een hotelzwembad te Cairo. Het bleek dat de vrouw van Andre een collega is van mij. Na intensief overleg met meerdere aannemers hebben mijn vrouw en ik besloten dat Andre onze verbouwing mocht aannemen.

Wij zijn een half jaar verderop in de staat gaan wonen en een jaar nadat we elkaar ontmoetten in Cairo was de oplevering van ons “nieuwe” huis een feit. Inmiddels wonen we er weer 3 maanden en we genieten volop. Mede door de input van onze architect Ronald van Rooij en natuurlijk die van Andre hebben we een nieuwe woning in een “oud” jasje. De verbouwing is mooi in de 30er jaren stijl gedaan en daar krijgen we veel complimenten over van buurtbewoners. Ook was de buurt erg te spreken over de “werkmensen”. Onder leiding van Rene was er een fijne werksfeer, er was relatief weinig geluidsoverlast en alles werd aan het eind van de dag/week netjes opgeruimd. Een dergelijke verbouwing brengt altijd wel onderlinge discussies maar deze werden op constructief gevoerd en vervolgens werden benodigde oplossingen aangedragen. Al met al een drukke periode maar wij kijken met plezier terug op een mooie verbouwingtijd.

Mede dankzij Andre Mandersloot hebben wij onze droomwoning kunnen realiseren. Ik wens AE mandersloot, en zijn werknemers alle succes in de toekomst!”

Michiel de Hoogh